Monday, February 21, 2011

Roosad prillid

Maitea millest, aga kui Sa (mo) blogid pean mina kaa seda tegema (see on nagu see HIMYM osa kui Lily ja Marshall arvasid et nad on rasedad ja kõik teised tahtsid kaa kohe midagi tarka teha, nii ka minagi nh;))

Viimased nädalad on olnud mõnusaimad mu elus (vaatamata osadele muredele koolis ja mu mõistuses, kuid imelikul kombel see
ei mõjuta mind. Tänan Sind, kessaiganes ka poleks, nende roosade prillide eest, ära neid veel ära võta;) Mind ei muserdanud ka isegi see kuidas Lemps mind täna makaroni
vargaks sõimas:D ok ma olin süüdi kaa ja mulle ju vihjati , aga mul on ju roosad prillid niiet no worryes), mina olen sõbralik, teised on sõbralikud, sõbrad on sõbralikud teie olete õnnelikud ja ilm on õnnelik ja nemad on õnnelikud lalalalaaa...

Alustame siis sõbrapäevaga, mu Kätu on vägajobu (loe: üliarmas) ma sain PADJAA, kus on meie pilt ja mida ma üldse ei vääri, sest mõni siin unustab üld
se sõbrapäeva ära:S Ja pulgakommi sain kaa;) (seda ma tegelt väärisin sest tõstsin umbes sada lauda keemia klassi:D) siis oli veel näiteringi proov, veits müramist ja naermist:) Kuigi toopäev ei tundunud laval olemine mitte üldse õigena, loodan et see on mööduv nähtus ja järgmine kord on see PINGE kaa sees.
Teisipäeval oli mul külmapühaa:D vähemalt 2 essat tundi ja siis kool hambaarst ja koor. Ma ütlen ühte asja: pooltuima lõua ja huulega ei ole kõige parem mõte laulda, sest see kõlab nagu 8 õlut ära joonud vanamees Hundijalas lällamas.

Kolmapäev- täielik mälulünk...mis toimus? (igatahes päevikusse on kolmap peale kirjutatud suurelt "pinal" ???...who Knows);D

Neljapäev- Mingid tunnid (who cares) ja siis istusin oma pöörvide, mo-de ja harolditega kagus, peitsime külma eest tegime sõbrapilti ja omandasime Barney teooriaid:) lovely;) (Ja leidis aset "The Dzentelmen´s agreement!")

Ja minu lemmikpäev Reede:D aka külmapüha, kooli voolasid (see on väga vale väljend sest -30 kraadi juures ei voola enam MISKI:D) meist tugevaimad, külma trotsides ja tuultele vastu astudes... (siin on mingi fuss koolikohapealt) ...ja siis oli aeg täita "The Dzentelmen´s agreementi!" Ja mo ja mann läksid häälega tartusse:D Taktika oli lihtne: "Väljas on ju - 25 kraadi, te ei saa meist lihtsalt mööda sõita võtke vaesekesed peale(A)(A)" Ja peale poolt tundi see mõikas.:D ja jõudsimegi Colinit (cmn COLIN) vaatama. Fact: The Kings Speech is the BEST movie EVER...true story;) Peale seda saime tuttavaks Bailaaktivistide Rene ja Matuga, kes olid väga huvitavad inimesed:D , kohustuslik mäki tiir (kus ma nägin Annelit:O (Lilosoni) total shock)( ja kus ma sain J.-lt sõimata:P)
ja siis nägin väikest Annit kaa keda ma tahtsin ära
süüa, nii armas lihtsalt:) Siis tuli bussisõit võrru ja Merka sünks, kus Arss mulle jubevalusa sinika tekitas ja me A-ga aliase ära võitsime...vist:D PS. Me oleks võind tõesti Trt jääda ja pidu teha;););)


Laupäev: tudutudutudu norrrr, hiljem A. jurde kus sai selgeks (ofc not) valss, rumba, tsa-tsa ja ...eee üks veel:P ja oma häbiks pean tunnistama, et too öö ma mängisin netis kella poole 4ni (shame on me:D) ja seda magamatust korvasin põhimõtteliselt kogu pühapäeva:)

Täna oli esmaspäev:D aga sellest maitohi kirjutada sest J. saab muidu teada kust ma kleidi sain aga ta tohib seda alles neljap näha;) (aga ma sain kanaburksi, aa ja kleidi kaa muidu;))




Musid-kallid teile kõigile, olge roosad edasi;) I wish I will be;)